dissabte, 23 de desembre del 2017

Quin dia més especial!

Tot i que ja estam de vacances, encara ens queda recordar el gran dia que vam viure ahir a l’escola! Al matí tots vam entrar amb una mica de nervis a l’escola, sabíem que seria un dia especial. A les 10 ja estàvem tots preparats per cantar la nadala que tant havíem assajat. Quins nervis! Tots els papàs i mamàs ens havíen vengut a veure!

Ho vam fer molt molt bé!! La nostra nadala va quedar beníssim!

A més, una vegada que vam acabar la nosta nadala ens va venir a visitar una persona molt important: EL PARE NOEL! Ens va portar molts de regalets per la classe i un detallet per a cada un de nosaltres!!!





Després vam sortir al pati a esmorzar amb tots aquells familiars que ens van poder acompanyar i vam gaudir de la venta de xocolata i pastissos que els alumnes de 6è havíen preparat per el viatge d’estudis. 

A més, per acabar el dia els alumnes de 3r de primària ens van convidar a la seva classe a fer una petita festa per conèixe’ns millor ja que seràn els nostres amics lectors a partir del segon trimestre!!!

Aquí teniu totes les fotos i el vídeo de la festa:
https://photos.app.goo.gl/yVLLXqAGgI6DVcZg2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...