dilluns, 4 de desembre del 2017

Hola Famílies:
Durant totes les setmanes duïm a terme diferents sessions de psicomotricitat a on els infants podran, mitjançant l'activitat corporal, potenciar el desenvolupament de si mateix a nivel sensoriomotriu, cognitiu, afectiu i amb la relació amb els altres i amb l'espai.

La pràctica desenvolupada és la de Bernard Acouturier i l'objectiu de la pràctica psicomotriu principal serà que els infants puguin passar de manera progressiva a diferents representacions on el moviment sigui necessari per establir un itineri pel plaer a l'acció, de plaer al joc i  la representació, i al llenguatge,....

L'espai per a ells/es es fa especial. En ell, els infants, es mouen d'acord amb les seves possibilitats: s'arrosseguen,gategen, repten,caminen, jugen, es disfressen...es mostren com són. 

Treuen tot el que en altres situacions no s'els hi permet. S'expressen amb els seu cos en totes les seves possibilitats de moviment..el que es nomena" plaer sensorimotriu", expressant-se amb una comunicació verbal i no verbal.

Aquí us deix alguns moments de les diferents sessions fins ara realitzades.

 




 

 

 

 

 


 




Mirau que bé s'ho passan!!!

Salutacions,

Olga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...